Theorie

Je mag al theorie doen als je 16 bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Hoe eerder je met de theorie begint des te meer je kunt besparen op je rijopleiding! De eerste reden hiervoor is dat de rijinstructeur je dan niet de dingen hoeft uit te leggen die je al weet. We houden dus meer tijd over om “echt” te rijden. Daarnaast kun je pas praktijkexamen doen als je geslaagd bent voor de theorie. Begin hier dus tijdig mee!

Bij Autorijschool New York kun je de theorie op 2 manieren leren:

Zelfstandig

iTheorie

iTheorie (alles online) is zo duidelijk en helder opgezet dat je wel moét slagen! Verkeerstheorie was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding bestaat uit een leer-, een toets- en een examengedeelte die je zonder tijdslimiet op je eigen computer in je eigen tempo kunt doorlopen. Dit is inclusief 50 theorie-examens en 3D instructiefilms om te oefenen. Ook handig voor mensen met dyslexie: alles kan worden voorgelezen.

Theorieboek

Wil je liever uit een echt boek leren, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt bij ons een theorieboek aanschaffen en gaan leren. Je kunt dan, na het leren van de theorie, zelf online oefenexamens kopen om je voor te bereiden op het echte theorie-examen.